Voor wie is BergOp?

BergOp kan worden gebruikt door instellingen die werken met vragenlijsten. Dat klinkt heel breed en dat is het ook.

BergOp is geschikt voor meten in verschillende sectoren. Op dit moment biedt BergOp een compleet pakket aan instrumenten voor diagnostiek, effectonderzoek en Routine Outcome Monitoring (ROM) voor zorg en onderwijs. Er staan meer dan 1.000 vragenlijsten in BergOp. Dit aanbod wordt continu uitgebreid. Het programma is bedoeld voor instellingen voor jeugdhulp, volwassenen, (L)VB en voor vrijgevestigden, gemeenten, onderwijs en andere toepassingen.

Jeugdzorg

BergOp kan ingezet worden om het verloop van de jeugdzorg te monitoren. U kunt vragenlijsten inzetten voor bijvoorbeeld diagnostiek, behandeling en evaluatie.

lees meer »

Volwassenenzorg

BergOp kan ingezet worden voor diagnostiek, behandeling en evaluatie van volwassenenzorg. Dit kan op individueel niveau, maar ook voor onderzoek.

lees meer »

Gehandicaptenzorg

BergOp heeft een groeiend aanbod van vragenlijsten die geschikt zijn voor (L)VB. Deze kunt u inzetten om beter zicht te krijgen op bijvoorbeeld kwaliteit van leven.

lees meer »

Gemeenten

BergOp wordt door gemeenten gebruikt om zicht te krijgen op de kwaliteit van de jeugdzorg. Er zijn veel vragenlijsten beschikbaar voor doelrealisatie en evaluatie.

lees meer »

Onderwijs

In het onderwijs wordt BergOp ingezet om zicht te krijgen op ontwikkeling en gedrag van leerlingen. Ook de sociale veiligheid op school kunt u in kaart brengen.

lees meer »

Kenniscentra en onderzoek

Gegevens die u in BergOp verzamelt, kunnen ook op grotere schaal benut worden voor regionaal of landelijk onderzoek. Zo wordt ingezet op onderlinge kennisdeling.

lees meer »
iamYu_b-pratend-grey
 
BergOp wordt al toegepast door ruim 500 instellingen in verschillende sectoren. Of u nu deel uitmaakt van een grote instelling of een kleine zelfstandige praktijk, BergOp biedt altijd een passende oplossing. Wij maken voor u een offerte op maat.

Bekijk onze licenties

Wilt u graag

  • Meer informatie ontvangen over BergOp?
  • BergOp in actie zien middels een demo?
  • Een persoonlijke offerte ontvangen?

Neem contact met ons op.

Vul het formulier hiernaast in en we reageren binnen enkele werkdagen op uw bericht. Bellen kan ook:

024 – 36 15 480

Voor technische support, neem contact op met onze technische helpdesk: 

024 - 70 09 738