Ontdek de vele functies van BergOp

BergOp biedt diverse functies voor de praktijk van zorg en onderwijs. Onze diensten stemmen we af op de wensen en behoeften van uw instelling. Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons voorop. U kunt BergOp gebruiken om gegevens te meten, rapporteren en beheren.

Vragenlijsten invullen

Bekijk onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van vragenlijsten (laten) afnemen.

lees meer »

Dashboards

Gegevens die u verzamelt in BergOp kunnen inzichtelijk worden gemaakt door middel van dashboards.

lees meer »

Profielen

Vraag eenvoudig de resultaten van vragenlijsten op via een individueel profiel. Dit kunt u doen per vragenlijst. U ziet in één oogopslag de belangrijkste resultaten.

lees meer »

FIT-portaal

Met het FIT-portaal kunt u op systematische wijze cliëntenfeedback verzamelen, middels de SRS en ORS vragenlijsten.

lees meer »

Koppelingen EPD

BergOp heeft koppelingen met meerdere elektronische patiëntendossiers (EPD’s) Gegevens die in het EPD staan, worden automatisch ook in BergOp ingevoerd.

lees meer »

Dataleveringen

Met onze nachtelijke dataleveringen kunt u informatie ontsluiten in uw eigen BI-tools of andere rapportages.

lees meer »
dashboard-graphs-only-grey

Meten

Via BergOp kunnen op eenvoudige wijze vragenlijsten worden verzonden en afgenomen. en afgenomen. Daarnaast is het mogelijk om vragenlijsten klaar te zetten en op een gewenst moment automatisch te laten versturen door middel van ons plansysteem: ROM in BergOp. Bekijk de resultaten in een individueel profiel om een behandeltraject te evalueren of om de resultaten met de cliënt te bespreken.

Rapporteren

Nadat de vragenlijsten zijn ingevuld en verwerkt, zorgt BergOp voor een overzichtelijke weergave van de resultaten. Maak een export van de ruwe gegevens per vragenlijst om onderzoek te doen. Of genereer tabellen en grafieken op team- of locatieniveau om de effecten van de zorg in kaart te brengen via dashboards in BergOp. BergOp faciliteert ook in aanlevering van gegevens aan derden, zoals gemeenten.

Beheren

BergOp is niet alleen makkelijk in gebruik, maar ook in beheer. Richt snel uw eigen organisatiestructuur in BergOp in, voeg cliënten en gebruikers toe en pas de inhoud van automatisch verzonden e-mails aan. Daarnaast kunt u kunt uw BergOp-omgeving gemakkelijk koppelen aan uw Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) en overzichtelijke dashboards opvragen.

Wilt u graag

  • Meer informatie ontvangen over BergOp?
  • BergOp in actie zien middels een demo?
  • Een persoonlijke offerte ontvangen?

Neem contact met ons op.

Vul het formulier hiernaast in en we reageren binnen enkele werkdagen op uw bericht. Bellen kan ook:

024 – 36 15 480

Voor technische support, neem contact op met onze technische helpdesk: 

024 - 70 09 738