Klantverhalen

 • Maatwerk voor jonge kinderen met taal- of gehoorproblemen

  Maatwerk voor jonge kinderen met taal- of gehoorproblemen

  Bernadette Vermeij is onderzoeker bij de NSDSK (Nederlandse Stichting voor het Dove en Slechthorende Kind). Haar collega Rosanne van der Zee doet onderzoek binnen de groep jonge kinderen met gehoorverlies. Samen met Praktikon en de sector hebben Bernadette en Rosanne gewerkt aan het realiseren van een verloopdashboard in BergOp: maatwerk dat de ontwikkeling van de doelgroepen inzichtelijk maakt. Bernadette licht toe hoe het dashboard tot stand is gekomen en wat het betekent in de praktijk.

  lees verder »
 • Cordaan: 'Met BergOp kunnen we onze cliënten nog beter ondersteunen'

  Cordaan: 'Met BergOp kunnen we onze cliënten nog beter ondersteunen'

  Chantal van Rijswijk is gedragsdeskundige bij Cordaan. Toen zij vier jaar geleden bij de organisatie aan de slag ging, was er nog geen systeem voor de digitalisering van vragenlijsten. Chantal introduceerde BergOp bij haar collega's en ging samen met een intern team én Praktikon aan de slag met de implementatie: "Ons doel van het werken met vragenlijsten voor diagnostiek is helder: we willen onze cliënten nog beter begrijpen, zodat we ze op alle levensterreinen zo goed mogelijk kunnen ondersteunen."

  lees verder »
 • Waarom KOOS kiest voor BergOp

  Waarom KOOS kiest voor BergOp

  KOOS is een netwerkorganisatie voor specialistische jeugdhulp in de stad Utrecht. KOOS is ontstaan op initiatief van vijf jeugdzorgorganisaties als reactie op een aanbesteding. Erik Klaassen werkt als kwaliteitsadviseur bij KOOS. Hij vertelt waarom de netwerkorganisatie heeft gekozen voor BergOp als dé centrale plek voor vragenlijsten.

  lees verder »
 • Scheidingshulp in kaart met de SCRES

  Scheidingshulp in kaart met de SCRES

  Nieuw instrument komt tegemoet aan behoefte in de praktijk.

  Tot voor kort was er in Nederland geen gevalideerd instrument specifiek gericht op scheidingshulp. En dat terwijl er in de praktijk grote behoefte aan was.

  lees verder »

Onze klanten

BergOp wordt gebruikt door meer dan 500 instellingen. Onze klanten zijn verspreid door heel Nederland en Vlaanderen. De sectoren lopen uiteen van jeugdzorg tot volwassenenzorg, gehandicaptenzorg, maar ook gemeenten en onderwijs.

Naast de hier weergegeven grote en middelgrote instellingen bedienen wij ook veel zelfstandige kleine praktijken.

Ook interesse in wat BergOp voor uw praktijk kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u graag

 • Meer informatie ontvangen over onze software?
 • BergOp in actie zien middels een demo?
 • Technische support ontvangen?

Neem contact met ons op.

Vul het formulier hiernaast in en we reageren binnen enkele werkdagen op uw bericht. Bellen kan ook:

024 – 36 15 480