Klantverhalen

 • 'Is VIER effectief? BergOp helpt ons bij het onderzoeken daarvan'

  'Is VIER effectief? BergOp helpt ons bij het onderzoeken daarvan'

  Katrien De Vuyst is regiebehandelaar bij Pro6, een jeugdhulpverleningsorganisatie die hulp biedt voor het hele gezin. Daar heeft ze een nieuwe interventie opgezet voor kinderen en jongeren die bijvoorbeeld niet naar school gaan door angsten of depressie: VIER (‘Verbinding In Elke Relatie’). Met inzet en ondersteuning van BergOp onderzoeken Katrien en Pro6 de effectiviteit van de interventie in de praktijk: ‘Je wil weten of wat je doet effect heeft. De interventie is gebaseerd op bewezen theorieën, maar alles valt of staat met de effectiviteit.’

  lees verder »
 • Maike Willunat van Combinatie Jeugdzorg over het benutten van data

  Maike Willunat van Combinatie Jeugdzorg over het benutten van data

  Combinatie Jeugdzorg doet mee aan het project ‘samen leren van gegevens uit de Lerende Databank Jeugd (LDJ) en BergOp’, een initiatief dat mogelijk is gemaakt door de toekenning van een implementatie-impuls van ZonMw. Naast Combinatie Jeugdzorg zijn ook iHUB, Timon, Jeugdhulp Friesland en Levvel van de partij. Maike Willunat neemt namens Combinatie Jeugdzorg deel. Als beleidsmedewerker Beleid en Kwaliteit is zij binnen haar organisatie één van de aanjagers. Met resultaat: “We hebben een ingang gevonden bij de teams. Hun nieuwsgierigheid is geprikkeld en ze willen méér.”

  lees verder »
 • Marina Boonstoppel van MST-Nederland/België: 'Iedereen die bij MST is betrokken, heeft profijt van deze aanpak'

  Marina Boonstoppel van MST-Nederland/België: 'Iedereen die bij MST is betrokken, heeft profijt van deze aanpak'

  Doorlopend monitoren, meten en verbeteren: dat is de kracht van Multisysteem Therapie (MST). Marina Boonstoppel werkt als projectleider bij MST-Nederland/België. Zij vertelt meer over deze werkwijze en de meerwaarde die BergOp en de op maat gemaakte dashboards hierbij bieden.

  lees verder »
 • Cliënttevredenheid in beeld met de CEM+: 'De respons ligt al een stuk hoger'

  Cliënttevredenheid in beeld met de CEM+: 'De respons ligt al een stuk hoger'

  Karianne Kröner is kinder- en jeugdpsycholoog en systeemtherapeut. Zij is verbonden aan het Jeugdteam Oostzaan en Wormerland. Reinaud van de Fliert is senior contractmanager bij gemeente Zaanstad. Beiden zijn betrokken bij de implementatie van de CEM+-vragenlijsten en het bijbehorende dashboard. Ze vertellen over hun eerste indrukken en ervaringen.

  lees verder »
 • Maatwerk voor jonge kinderen met taal- of gehoorproblemen

  Maatwerk voor jonge kinderen met taal- of gehoorproblemen

  Bernadette Vermeij is onderzoeker bij de NSDSK (Nederlandse Stichting voor het Dove en Slechthorende Kind). Haar collega Rosanne van der Zee doet onderzoek binnen de groep jonge kinderen met gehoorverlies. Samen met Praktikon en de sector hebben Bernadette en Rosanne gewerkt aan het realiseren van een verloopdashboard in BergOp: maatwerk dat de ontwikkeling van de doelgroepen inzichtelijk maakt. Bernadette licht toe hoe het dashboard tot stand is gekomen en wat het betekent in de praktijk.

  lees verder »
 • Cordaan: 'Met BergOp kunnen we onze cliënten nog beter ondersteunen'

  Cordaan: 'Met BergOp kunnen we onze cliënten nog beter ondersteunen'

  Chantal van Rijswijk is gedragsdeskundige bij Cordaan. Toen zij vier jaar geleden bij de organisatie aan de slag ging, was er nog geen systeem voor de digitalisering van vragenlijsten. Chantal introduceerde BergOp bij haar collega's en ging samen met een intern team én Praktikon aan de slag met de implementatie: "Ons doel van het werken met vragenlijsten voor diagnostiek is helder: we willen onze cliënten nog beter begrijpen, zodat we ze op alle levensterreinen zo goed mogelijk kunnen ondersteunen."

  lees verder »
 • Waarom KOOS kiest voor BergOp

  Waarom KOOS kiest voor BergOp

  KOOS is een netwerkorganisatie voor specialistische jeugdhulp in de stad Utrecht. KOOS is ontstaan op initiatief van vijf jeugdzorgorganisaties als reactie op een aanbesteding. Erik Klaassen werkt als kwaliteitsadviseur bij KOOS. Hij vertelt waarom de netwerkorganisatie heeft gekozen voor BergOp als dé centrale plek voor vragenlijsten.

  lees verder »
 • Scheidingshulp in kaart met de SCRES

  Scheidingshulp in kaart met de SCRES

  Nieuw instrument komt tegemoet aan behoefte in de praktijk.

  Tot voor kort was er in Nederland geen gevalideerd instrument specifiek gericht op scheidingshulp. En dat terwijl er in de praktijk grote behoefte aan was.

  lees verder »

Onze klanten

BergOp wordt gebruikt door meer dan 500 instellingen. Onze klanten zijn verspreid door heel Nederland en Vlaanderen. De sectoren lopen uiteen van jeugdzorg tot volwassenenzorg, gehandicaptenzorg, maar ook gemeenten en onderwijs.

Naast de hier weergegeven grote en middelgrote instellingen bedienen wij ook veel zelfstandige kleine praktijken.

Ook interesse in wat BergOp voor uw praktijk kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u graag

 • Meer informatie ontvangen over BergOp?
 • BergOp in actie zien middels een demo?
 • Een persoonlijke offerte ontvangen?

Neem contact met ons op.

Vul het formulier hiernaast in en we reageren binnen enkele werkdagen op uw bericht. Bellen kan ook:

024 – 36 15 480

Voor technische support, neem contact op met onze technische helpdesk: 

024 - 70 09 738