INKT, ben jij er klaar voor?

INKT, ben jij er klaar voor?

Met veel enthousiasme willen wij graag delen dat we achter de schermen druk bezig zijn met een gaaf en tegelijkertijd spannend nieuw project: INKT.

Wat is INKT?

INKT is een interactieve tool die bedoeld is om jongeren meer inzicht te geven in hun eigen behandelresultaten. Uitkomsten van vragenlijsten die jongeren invullen, worden namelijk lang niet altijd aan hen teruggekoppeld. Als dat wel gebeurt, zijn de resultaatweergaven vaak gericht op hulpverleners en daardoor voor jongeren lastig te begrijpen. Daar gaat INKT verandering in brengen! Jongeren ontvangen, na het invullen van een vragenlijst, heldere resultaatoverzichten in een app op hun eigen telefoon.

Een gezamenlijke inspanning

INKT wordt momenteel geïntegreerd in BergOp, waarbij we nauw samenwerken met de onderzoekers van GGzE die INKT samen met Tilburg University hebben ontwikkeld. Op woensdag 6 maart organiseerden we samen met Robin Boeringa van GGzE en Arthur Baron van Linku een gebruikerstest. Twaalf jongeren van GGzE gaven hun feedback op de eerste ontwerpen van de app.

Door naar de volgende ronde

Het was een leerzame en gezellige middag, waarin de jongeren in subgroepen hebben nagedacht over verschillende aspecten van de eerste ontwerpen en knoppenfuncties. De ontvangen feedback varieerde van opmerkingen over de vormgeving tot de inhoud van de app. Het betrekken van de eindgebruikers bij het bouwproces is van onschatbare waarde. Met deze feedback van de jongeren op zak stellen we de designs bij en starten we de technische realisatie van de app. Tijdens het ontwikkelproces zullen we jongeren die zorg ontvangen blijven betrekken.

Onze missie

Samen met zorgorganisaties werken aan duurzame kwaliteitsverbetering door te meten, spreken en verbeteren. INKT is een prachtige kans om de benutting van zorggegevens een stap verder te brengen. Meten doe je immers samen!

Meer weten?

We houden u op de hoogte van ontwikkelingen via www.bergop.info en via de nieuwsbrief (abonneren kan via bergop.info of mail naar info@bergop.net). Contact opnemen mag ook: Serra Elders via info@bergop.net

Gerelateerde Uitgelicht

Wilt u graag

  • Meer informatie ontvangen over BergOp?
  • BergOp in actie zien middels een demo?
  • Een persoonlijke offerte ontvangen?

Neem contact met ons op.

Vul het formulier hiernaast in en we reageren binnen enkele werkdagen op uw bericht. Bellen kan ook:

024 – 36 15 480

Voor technische support, neem contact op met onze technische helpdesk: 

024 - 70 09 738