Trainingen

Wilt u meer uit BergOp halen? Wij verzorgen verschillende trainingen voor meer verdieping in het programma.

BergOp is geen doel, maar een middel om de manier van werken en meten binnen uw instelling efficiënter te laten verlopen. Voor de implementatie van het programma bieden wij diverse trainingen aan. Zo kunt u het programma optimaal benutten. Voor alle instellingen die een BergOp-licentie aanschaffen bieden we ondersteuning op maat. We komen bij u langs om BergOp samen met u in te richten en om instructietrainingen te geven aan de gebruikers. Dit is bij de licentiekosten inbegrepen. Naast de instructietraining bieden wij aanvullende trainingen aan. Ook hiervoor komen we graag bij u langs.

Inrichting en instructie

Samen met twee of drie mensen van uw instelling richten wij uw BergOp-omgeving in. We zorgen ervoor dat gegevens op de juiste niveaus kunnen worden ingevoerd en kijken samen hoe BergOp het best aansluit bij uw organisatie. Tijdens een instructietraining geven wij uw medewerkers aanwijzingen over de functies van BergOp waarmee zij gaan werken. Het is een training op maat, die tegemoet komt aan uw wensen. Wilt u vragenlijsten via de mail versturen of op papier afnemen? Of wilt u op een andere manier met BergOp werken? Wij leggen uit wat u maar wilt weten. Een instructietraining duurt gemiddeld twee tot drie uur.

Aanvullende trainingen

In onderstaand overzicht vindt u informatie over onze aanvullende trainingen. Meer weten over de mogelijkheden en kosten? Neem contact op met Praktikon.

 • BergOpfriscursus
  Deze cursus is identiek aan een instructietraining, maar kunt u inkopen als er behoefte is aan een opfriscursus. Bijvoorbeeld als er veel nieuwe medewerkers zijn of als uw instelling het gebruik van BergOp gaat intensiveren of veranderen.
   
 • Werken met vragenlijsten
  In deze training leert u hoe u de resultaten van vragenlijsten kunt bespreken met cliënten en/of ouders. Ook krijgt u inzicht in hoe de vragenlijsten kunnen worden ingezet bij een behandeltraject. We bieden een basistraining en een vervolgtraining aan.
   
 • Leren van effecten
  In deze training leert u hoe resultaten van vragenlijsten kunt interpreteren en bespreken binnen uw team. U gaat zelf aan de slag met het analyseren en bespreken van uitkomsten op teamniveau.

Wilt u graag

 • Meer informatie ontvangen over BergOp?
 • BergOp in actie zien middels een demo?
 • Een persoonlijke offerte ontvangen?

Neem contact met ons op.

Vul het formulier hiernaast in en we reageren binnen enkele werkdagen op uw bericht. Bellen kan ook:

024 – 36 15 480

Voor technische support, neem contact op met onze technische helpdesk: 

024 - 70 09 738